2009-07-07

Nu ska jag hålla mig lugn i 12 timmar till....

Ja då var ännu en dag till ända. Inga katastrofer under dagen men lite saker har som vanligt hänt!

Igår kväll var syrran på cirkus med gossarna. Lyckan var fullkomlig och Elloit sa: " Det här måste vi göra varje dag mamma. Tur att du fått nya bannkkonton"! Tänk vad lätt det är när man är liten... Därefter red de kamel med glädje. Strax därefter fick han väldigt ont i ryggen igen. Hem och kolla hur han mådde. Över 40 graders feber och ganska snart var han inte kontaktbar. Till Norrtälje och möta mormor och ambulans. Oliwer var så go och både hämtade filtar, lindade in och bar på lillebror! i Norrtälje fick Oliwer åka hem till mormor och Pua och Elliot med ambulans till Astrid Lingrens Sjukhus. Under färden vaknade Elliot till och sa: "Kul att åka ambulans fast det inte är prio 1!" Trots att han var sjuk så fanns humorn i behåll. Det visade sig vara Borrelian som ännu intee gett med sig. Nu är han hemma igen, men på väg hem grät han för att Pua skulle stanna på ÖoB. Där fanns nämligen "sådana där fyrkantiga godisar" som moster haft. Toblerone var det han ville ha. Syrran fick ringa mig för att förstå vad han ville ha.

Oliwer fick vara med mormor under dagen och sedan med och fira Amanda som fyllde 16 idag! Jättestort GRATTIS, gumman! Sedan viille Oliwer åka med moster och mormor på Kinarestaurang. Erik följde också med. Där valde han jättestora räkor! Sedan blev han så mätt att han fick ont i magen och lade sig för att vila i mosters knä. Hur söt kan man vara?

Många kloka ord ramlade ur gossen idag, att han blivit så stor!?!

Lucy låter sig fortfarande inte imponeras särskilt av Alfred och hon har blivit ganska kaxig. Doc och Skip fick idag gå in till stora hagen och de andra hästarna. Doc tog det hela med stort lugn medan Skip febrilt letade igenom för att se ifall någon blivit hingst. Ingen hade det så då försökte hon få igång Kick It. Kan inte annat än skratta åt dem!

Lungorna fortsätter göra sig påminda. Två gånger idag har det varit illa igen men ordnat sig ganska snart. Har ont hela tiden men det lättar nog vad det lider. Klarar fortfarande inte att ta i. Då skenar pulsen och andningen klarar inte mer än vilostatus. Jobbigt att andas för vila och arbeta hårt. Matematiken går inte riktigt ihop där tyvärr...

Ingen klarhet för övrigt idag, men det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt!

Att jag ska hålla mig lugn i 12 timmar till är för att jag imorgon ska försöka ordna lite säkerhet för mig själv. Är kanske hög tid att skaffa en olycksfallsförsäkring. Man vet ju aldrig när jag lyckas nästa gång....

Kramar till er alla och än en gång GRATTIS AMANDA!!!!